Ex Libris Krzysztof Dzierżanowski - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Dzierżanowski, Krzysztof ([S. l., 1967)
Przedstawia pysk psa, wzdłuż lewej krawędzi i u dołu napis: Ex Libris Krzysztof Dzierżanowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wypobrażeniem autogr. aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
Strona Ekslibris polski, dostęp 08.06.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.