Matura w II Lo im. A. Mickiewicza w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia uczniów piszących maturę w II Liceum Ogólnokształcącym w Gdyni, 4 maja 1978 rok.