Uroczysta Akademia ku uczczeniu 29.rocznicy utworzenia Armii Czerwonej. (Kartuzy : [s.n.], 1947)
Afisz z inf. o akademii, która miała miejsce w Kartuzach w sali kina "Kaszub" 23.02.1947 r.
Keywords: Związek Radziecki. -- Raboče-Krestʹânskaâ Krasnaâ Armiâ -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne