O wartości przyjaźni i sztuce współbycia z innymi / Lidia Wollman. - Wollman-Mazurkiewicz, Lidia
Zakres i treść: sztuka współbycia drogą budowania relacji, Bronisława Dymara jako mistrz przyjaźni i współbycia.