O wartości przyjaźni i sztuce współbycia z innymi - Wollman-Mazurkiewicz, Lidia (2014)
Zakres i treść: sztuka współbycia drogą budowania relacji, Bronisława Dymara jako mistrz przyjaźni i współbycia.
Tyt. nagł.