Jozef Xiąze Poniatowski Minister Woyny [...] list okolny [Inc.:] Przywodząc do skutku Wolą Jego Królewskiey Mosci mam honor obwieścić Woysku Xieztwa Warszawskiego i wszystkim komu należy [...] : w Warszawie dnia 25 Stycznia 1809 roku / Józef Poniatowski. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) ([s. n.], 1809)
Druk ulotny - odezwa do wojska z 25 stycznia 1809.