XI. Wielkopolski a IIgi Wszechpolski Zjazd Kół Śpiewaczych 8. 9. 10. czerwca 1924 r. / A. Lisiecki. - Lisiecki, A. (grafik) ([s.n.], 1924)
Plakat zjazdu ; u góry napis - pod protekoratem prezydenta Rzeczp. Polskiej Pana St. Wojceichowskiego.