Empatia i jej znaczenie dla relacji lekarz - pacjent / Marek Gawroń. - Gawroń, Marek
Pojęcie "empatii", geneza empatii, rola empatii w procesie terapeutycznym, znaczenie empatii dla kontaktu lekarz - pacjent.