Kilka słów o potrzebie językowej - Hau, Anna. (2015)
Zakres i treść: mówię, więc... czynię... działam... zachowuję się..., działanie i czynność mówienia, potrzeby, dualne rozumienie potrzeb językowych jako elementu układu glottodydaktycznego.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 77-78.