Książki Pożarnicze Józefa Boguszewskiego / Tadeusz Olszewski. - Olszewski, Tadeusz (1907-1996) (1946)
Na tle hełmu strażackiego, toporka i gałązek laurowych romb z napisem: Książki Pożarnicze Józefa Boguszewskiego, w nim pośrodku w owalu św. Florian.