[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zgodnie z rozporządzeniem ... zarządzam aby wszyscy właściciele ... oznaczyli w terminie do dnia 20 kwietnia 1950 r. poszczególne nieruchomości numerami ... / Henryk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 28.03.1950 r.