Le G.al Ledochowski Lith. de Villain. - Villain (17..-18..) (1834)
Przedstawia Ignacego Ledóchowskiego (Halka- Ledóchowski), w mundurze, wspartego na kulach; ujęcie do bioder, na wprost, głowa 3/4 w prawo, u boku szabla.