Le G.al Ledochowski - Villain (17..-18..). ([Paryż], 1834)
Przedstawia Ignacego Ledóchowskiego (Halka- Ledóchowski), w mundurze, wspartego na kulach; ujęcie do bioder, na wprost, głowa 3/4 w prawo, u boku szabla.
Pod kompozycją, po lewej: Lith. de Villain.
Keywords: Ledochowski, Ignacy -- (1789-1870); Postacie historyczne; Generałowie; Grafika francuska; Staloryt