Środowiskowe zebranie obwodowe - Powszechna Spółdzielnia Spożywców (Malbork). (Malbork : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o zberaniu wraz z programem.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne