Źródła do duchowości honorackiej : bibliografia bł. Honorata Koźmińskiego / Marek Szymula. - Szymula, Marek (1961- ).
1. Kalendarium życia Błogosławionego Honorata Koźmińskiego. 2. Pisma wydane drukiem. 3. Pisma niedrukowane (Archiwum Wicepostulatora Sprawy Kanonizacji Bł. Honorata Koźmińskiego). 3.1. Pisma różne. 3.2. Kazania. 3.3. Teksty prawodawcze.