Źródła do duchowości honorackiej : bibliografia bł. Honorata Koźmińskiego - Szymula, Marek (1961- ). (2000)
1. Kalendarium życia Błogosławionego Honorata Koźmińskiego. 2. Pisma wydane drukiem. 3. Pisma niedrukowane (Archiwum Wicepostulatora Sprawy Kanonizacji Bł. Honorata Koźmińskiego). 3.1. Pisma różne. 3.2. Kazania. 3.3. Teksty prawodawcze.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Honorat Koźmiński -- (błogosławiony ; -- 1829-1916); 1801-1900; 1901-2000; Duchowość; Polska; Artykuł z pracy zbiorowej; Bibliografia osobowa