W Obwodowej Komisji Wyborczej nr 2 w Żukowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia ludzi czytających karty wyborcze w lokalu wyborczym nr 2 w Żukowie, podczas wyborów do Rad Narodowych, 1978 r.