[Afisz. Incipit] Oddział Robotniczego Towarzystwa Przyjaciół Dzieci w Słupsku ... urządza ... Wielki Festyn Letni ... / Zarząd Oddziału Robotn. Towarzystwa Przyjaciół Dzieci. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem festynu 21.07.1946 r.