[Afisz. Incpit] Obwieszczenie. Podaję do publicznej wiadomości ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zagrożeniu wścieklizną 12.07.1948 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdyni w z. (-) L. Lazarowicz wiceprezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła