... na zieloną trawkę w dniu 8-go czerwca 1947 roku / Związek Zawodowy Pracowników Przemysłu Poligraficznego w Polsce Oddział Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o o wycieczce do Bonzak (Sobieszewo) 8.06.1947 r.