... na zieloną trawkę w dniu 8-go czerwca 1947 roku - Związek Zawodowy Pracowników Przemysłu Poligraficznego w Polsce. Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o o wycieczce do Bonzak (Sobieszewo) 8.06.1947 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.