Bieg sztafetowy Związku Młodzieży Polskiej. (Tczew : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o biegu (Tczew 8-9.12.1948) , który miał miejsce w związku z Kongresem Zjednoczeniowym w Warszawie.
Keywords: Związek Młodzieży Polskiej (1948-1957) -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła