Harold Pinter - samoobsługa : teatr rozmów / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat informujący o przedstawieniu w Klubie Studentów Wybrzeża "Żak". Na czarno-białym plakacie lampa naftowa, świeczka, kostki do gry, karty, rewolwer, książka, puszka z farbą i pędzlem.