Harold Pinter - samoobsługa : teatr rozmów - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat informujący o przedstawieniu w Klubie Studentów Wybrzeża "Żak". Na czarno-białym plakacie lampa naftowa, świeczka, kostki do gry, karty, rewolwer, książka, puszka z farbą i pędzlem.
W lewym dolnym rogu nazwisko autora plakatu.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Kultura studencka; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat