Ex libris martha geyer / J. Ferstl. - Ferstl, Joseph (1907)
W altanie z kwitnących krzewów siedząca kobieta z otwartą książką na kolanach, napis u góry: ex libris, u dołu: martha geyer. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.