[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy o stosunek obywatela do Państwa obustronnie wolny od podejrzyliwości i nieufności ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.