Ex Libris Prof. Andrzeja Januszajtisa - Ramik, Tadeusz (1940- ).; Januszajtis, Andrzej (1928-2026). ([S. l.], 2004)
Przedstawia wieżę kościoła św. Katarzyny w Gdańsku i zegar astronomiczny z kościoła NMP w Gdańsku, napis: Ex Libris Prof. Andrzeja Januszajtisa. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut., symbole technik graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.