Prace kamieniarsko-konserwatorskie przy odbudowie zabytków Gdańska / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1951)
Przedstawia grupę kamieniarzy i rzeźbiarzy pracujących przy odbudowie zabytków Gdańska.