Ray Cooney - Run for your wife - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 6.04.2002 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Grzegorz Chrapkiewicz. Na plakacie wizerunki aktorów: Joanna Bogacka, Krzysztof Gordon, Dorota Kolak. Nazwisko autora plakatu w lewym górnym rogu.
Miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.