[Wizyta papieża Jana Pawła II na Wybrzeżu w 1987 roku] / fotografia Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1987)
30 fotografii przedstawiających wizytę Jana Pawła II w Gdyni i Gdańsku. Papież odwiedza: Skwer Kościuszki w Gdyni, okręt ORP "Mewa", Westerplatte, Katedrę w Oliwie, Plac Solidarności w Gdańsku, 11-12 czerwca 1987 roku.