[Wizyta papieża Jana Pawła II na Wybrzeżu w 1987 roku] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1987)
30 fotografii przedstawiających wizytę Jana Pawła II w Gdyni i Gdańsku. Papież odwiedza: Skwer Kościuszki w Gdyni, okręt ORP "Mewa", Westerplatte, Katedrę w Oliwie, Plac Solidarności w Gdańsku, 11-12 czerwca 1987 roku.
Autor na rewersie.
Data na rewersie.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisów fotografa.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- podróże -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- podróże -- Polska -- Gdynia; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie