[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. Dyrekcja Gazowni Miejskiej w Gdańsku powiadamia swych odbiorców ... / Dyrekcja Gazowni Miejskiej. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o dodatkowym zasilaniu gazem poszczególnych gdańskich dzielnic.