Wiele/niewiele : dwie drogi myślenia w projektowaniu graficznym / Barbara Górecka ; wstęp/introduction: Irena Przymus ; tłumaczenie z j. polskiego na j. angielski/translation from Polish into English: Marcin Turski. - Górecka, Barbara (sztuka) (Muzeum Narodowe w Poznaniu, 2022)
Wystawa prezentuje prace ze zbiorów Galerii Plakatu i Designu Muzeum Narodowego w Poznaniu.