Dennoch, ewig dir verbunden Deutschland, fernes Vaterland / Entwurf Pfuhle. - Pfuhle, Fritz (1878-1969) (Deutsche Studenetnschaft Danzig, 1939)
Propagandowa karta pocztowa. Na druku: kościół św. Katrzyny, Bazylika Mariacka i Ratusz Głównego Miasta; na budynkach szarfa z napisem i herb miasta.