Zarządzenie nr 88 z dnia 1 września 1946 r. : w sprawie przyjmowania wniosków od osadników o przyznanie prawa własności do nieruchomości (rolnych) / Staniasław Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) (Wojewoda Gdański, 1946)
Afisz z treścią rozporządzenia.