Nasz człowiek w średniowieczu / Wojciech Soliński. - Soliński, Wojciech (1948- ).
Recenzja książki : Sztuka i piękno w średniowieczu / Umberto Eco ; przeł. Mikołaj Olszewski, Magdalena Zabłocka. Kraków, 1994.