Nasz człowiek w średniowieczu - Soliński, Wojciech (1948- ).; Eco, Umberto (1932-2016). (1995)
Recenzja książki : Sztuka i piękno w średniowieczu / Umberto Eco ; przeł. Mikołaj Olszewski, Magdalena Zabłocka. Kraków, 1994.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Eco, Umberto -- (1932-2016).; Książki -- recenzje -- 1990-.