Malbork - Zamek Wysoki - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Gdańsk], 1960)
Przedstawia widok Zamku Wysokiego w kompleksie zamkowym w Malborku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.