Ogólnopolskie przesłuchania uczniów klas organów muzycznych i szkół muzycznych II stopnia (Opole : [s.n.], 1972)
Plakat przesłuchań, które miały miejsce 18-21 grudnia 1972 r. w Opolu.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty