[Afisz. Incipit:] Wieczór poezji i muzyki rosyjskiej w wykonaniu Gdańskiego Zespołu Artystycznego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach w sali Teatru Miejskiego w marcu 1947 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne