Związek Zawodowy Literatów Polskich Odział Gdański Bractwo Literackie w Gdańsku organizuje cykl odczytów. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz z programem odczytów w marcu 1947 r.
Keywords: Des Loges, Marian -- (1898-1957).; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie intelektualne