Ex Libris Kertész Iván : In Memoriam Váci Mihály 1925-1970 / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1972)
W ramce głowa mężczyzny, z boku udrapowany materiał, wzdłuż krawędzi napis: In Memoriam Váci Mihály 1925-1970 Ex Libris Kertész Iván. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.