[Afisz. Incipit:] Estrada Bydgoska ... zapraszają na program estradowy pod tytułem ewa córka ewy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie artystyczne; Widowisko; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz