Wohnhaus am Langen Markt (Davidsohn) Theil einer Decke A. / Photographische Aufnahme Hermann Rückwardt. - Rückwardt, Hermann (1845-1919) (Architektonische Studien-Blätter, 1889)
Przedstawia siedemnastowieczny stiuk, z motywem uciekającego Absaloma, w kamienicy przy Długim Targu, ok. 1889 r.