Dzień Kobiet ([S.l. : s.n., 1970)
Plakat z okazji Dnia Kobiet (?) ; być może jakiejś akademii z tej okazji.
Data na podst. treści.
Nazwisko autora nieczytelne Krah (?).
Przy prawej krawędzi - Scenariusz: Mieczysław Stachowicz.
Keywords: Międzynarodowy dzień kobiet (8 marca) -- Polska -- plakaty