[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego ... zawiadamia, że w sobotę, dnia 30 listopada ... Alfred Mossakowski odczyt ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie w lokalu PPS we Wrzeszczu, 30.11.1946.