[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego ... zawiadamia, że w sobotę, dnia 30 listopada ... Alfred Mossakowski odczyt ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie w lokalu PPS we Wrzeszczu, 30.11.1946.
Keywords: Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.