[Sierpień 80'] : [przed bramą Stoczni Gdańskiej] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia stoczniowców zgromadzonych przed bramą nr 2 Stoczni Gdańskiej, na pierwszym planie listonosz na rowerze, 1980 r.