[Gdańsk ul. Sobótki] / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1960)
Przedstawia widok zimowy ul. Sobótki w Gdańsku - Wrzeszczu, ujęcie ze schodów prowadzących na wzgórze Sobótka (Królewskie Wzgórze), ok. 1965 r.