[Gdańsk ul. Sobótki] - Węgrzyn, Witold (1945- ). (Gdańsk, 1960)
Przedstawia widok zimowy ul. Sobótki w Gdańsku - Wrzeszczu, ujęcie ze schodów prowadzących na wzgórze Sobótka (Królewskie Wzgórze), ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie